Dogodek
PEVSKA DELAVNICA / MAKEDONIJA
Datum dogodka
16.3.2023 19:00
Lokacija dogodka
Hostel Celica


V letu 2023 vabimo na raznolika srečanja, na katerih bodo članice in člani Kulturnega in etnomuzikološkega društva Folk Slovenija delili svoje znanje z vsemi zainteresiranimi. Srečevali se bomo 3. četrtek v mesecu.


Duo Pella s prijatelji še vedno hodi po poti izročila makedonskega ljudstva in mojstra Ljubena Dimkaroskega, tudi zbiralca ljudskega glasbenega izročila. Pesmi in viže ostajajo žive z Vesno, Tilnom, Metodo in Dinom. Vabljeni na pevsko delavnico Makedonija, ki bo v četrtek,16. marca 2023 ob 19. uri v Hostlu Celica (Metelkova 8, Ljubljana).

Vstop prost. Prijazno vabljeni.Dogodek organizira Kulturno in etnomuzikološko društvo Folk Slovenija, skupaj s KUD Sestava in v sodelovanju z Glasbenonarodopisnim inštitutom ZRC SAZU in javnim zavodom Ljubljanski grad.Kulturni program omogočata Mestna občina Ljubljana in Ministrstvo za kulturo.

#HostelCelica #KEDFolkSlovenia #KUDSestava #kultura #Ljubljana #LjudskoPetje #pevskadelavnica #glasba #ljubljana #Škofljica #Vrhnika #IvančnaGorica #Ig #Domžale #Trzin #Medvode #mengeš #LogDragomer #Grosuplje #DolpriLjubljani #Vodice